Sponsors

 

Steun ons!

Sponsors zijn uiterst belangrijk voor de werking en de continuïteit van het Zorghuis. We kunnen nu reeds beroep doen om een aantal sponsors van het eerste uur. Elke steun, zowel financieel maar soms ook in natura, is welkom.

Onze huidige sponsors:

Acces bvba

Acces BVBA heeft bovenal een hart voor mensen. Het is fijn om samen met het gedreven team van het Zorghuis De Dijlevallei dit project tot stand te kunnen brengen. We hopen om zo patiënten en hun familie mee te ondersteunen.

Zorghuis-Dijlevallei-anubiscare

Anubis care

Met veel respect voor jullie prachtige initiatief, dragen wij graag een klein steentje bij. Wij realiseren ons hoe belangrijk het is om een professionele gelaatsbehandeling te kunnen aanbieden bij mensen geconfronteerd met kanker. Hoe fijn is het, om verlichting te brengen tijdens deze kwetsbare fase. Veel succes!

AtelierBemel

Atelier Bemel

Jezelf graag zien en jezelf aanvaarden is volgens mij een van de voornaamste voorwaarden voor geluk. Ook tijdens moeilijkere periodes in het leven... Ik breng graag wat extra kleur in Zorghuis de Dijlevallei en ik hoop dat ik met mijn schilderij kan inspireren. Zodat ook jij de zon kan zijn in iemands regenwolk. Maak samen een regenboog!

Bedking

Bedking Ergopolis

De aanstekelijke lach en het enthousiasme van Veerle hebben mij er snel van kunnen overtuigen om haar levenswerk mee te ondersteunen. In de relaxzetels kunnen de patiënten alvast genieten van de noodzakelijke rust en warmte om hun batterijen op te laden. Het initiatief van Veerle is een prachtig voorbeeld van hoe je vanuit je eigen veerkracht en gedrevenheid je levensdromen kan realiseren. Veerle, we wensen je veel succes en voldoening met je project!

BlueLemon

Blue Lemon Food

Ik weet dat jij zal proberen je patiënten een goed gevoel te geven , in deze moeilijke periode van hun leven. Hiervoor wil ik graag mijn bescheiden bijdrage leveren. En ik hoop voor jou dat je het project rond krijgt.

Brouwerij-Haacht

Brouwerij Haacht

Als 100 procent onafhankelijke Belgische familiebrouwerij is Brouwerij Haacht als geen ander verankerd in de streek die ons al zoveel gegeven heeft: een prachtige locatie, talentvolle medewerkers, grondstoffen, de steun van de lokale overheden … Daarom geven we onze streek ook met plezier veel terug. We staan bijvoorbeeld als echte horecabrouwerij altijd klaar voor onze lokale horecaondernemers en we bieden heel wat werkgelegenheid in een omgeving die tal van carrièremogelijkheden biedt. Ook ondernemen we heel wat initiatieven die het milieu ten goede komen, en ondersteunen we heel wat lokale projecten die het ‘samen leven’ bevorderen.

Steven Collin Pictures

Collin Steven Pictures

Initiatieven zoals het zorghuis ondersteun ik graag. Het zijn dit soort activiteiten die de wereld een betere plek maken.

Creavolta

Creavolta - webdesign en online marketing

Creavolta staat niet alleen voor betaalbaar webdesign en resultaatgerichte online marketing maar heeft ook een 🖤 voor anderen. Ik werk met heel veel passie en merk eenzelfde gedrevenheid bij iedereen die bij het zorghuis betrokken is. Een topinitiatief!

WildVanCommunicatie

Crossmark

Uit sympathie

Zorghuis De Dijlevallei Bakkerij De Smedt

De Smedt bakkerij

Uit sympathie

DeBieBeenhouwerij

De Bie beenhouwerij

Wij ondersteunen jullie graag omdat het belangrijk is dat mensen tijdens en na hun behandeling ergens terecht kunnen waar ze steun vinden bij elkaar. Ook de ondersteuning voor de andere gezinsleden, familie is erg belangrijk.

Delhaize

Delhaize Boortmeerbeek

Gewoon, omdat dit een prachtproject is dat alle steun verdient.

DePeppersRecyclage

De Peppers recyclage

We ondersteunen heel graag dit mooi initiatief in onze gemeente Boortmeerbeek. Voor vele mensen met de diagnose van kanker zal dit een echte meerwaarde zijn.

DomoXim

DomoXim steunt vele verenigingen en organisaties die actief zijn in onze lokale gemeenschappen. En zeker nieuwe initiatieven! Het Zorghuis De Dijlevallei krijgt bijzondere aandacht van de domoXim-collega’s door het gedreven team dat achter het Zorghuis werkt, en door de zeer specifieke doelgroep: kankerpatiënten en ook de mantelzorgers. Een schot in de roos!

Jennes

Jennes

Zeer mooi initiatief, daarom steunen wij dit project.

KathyGraphy

KathyGraphy

Iets doen voor een ander, gewoon, zomaar omdat het kan... Dat is toch het leukste wat je kan doen? Toen Veerle haar verhaal vertelde, over de reden waarom ze het Zorghuis wilde starten, haar liefde voor zonnebloemen en over wat voor soort logo ze zou willen, wist ik meteen dat dit een bijzonder project zou worden waar ik mijn schouders onder wilde zetten.

Luytens

Luytens garage

Als ieder mens een ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig. Al van bij het begin waren we bij de oprichting van het zorghuis betrokken. Er zijn zovele mensen die we kennen die met deze ziekte geconfronteerd werden. Vele van hen herstelden, maar moesten door een periode door met vele ups en downs. In deze periode is het zo belangrijk dat er mensen zijn die je helpen en ondersteunen, want positieve moed geeft je power en kracht om door te gaan! Succes Zorghuis De Dijlevallei.

Otolift

Otolift trapliften

Uit sympathie.

Pierre Baeck

Uit sympathie.

ROM

Uit sympathie.

Roparun

Roparun

Uit sympathie.

taste

Taste

Uit sympathie.

ThiryPaints

Thiry Paints

Thiry Paints is een familiebedrijf waar de werknemers een hecht team vormen. Er wordt vaak met elkaar gesproken over wat er gebeurt en leeft in de maatschappij en hoe een bedrijf hier zijn steentje aan kan bijdragen. Kanker is een thema waar verschillende medewerkers in hun omgeving al mee geconfronteerd zijn. Als familiebedrijf beseffen we hoe belangrijk het is om op anderen te kunnen rekenen. Daarom is het ondersteunen van dit goede doel een oprecht commitment van Thiry Paints.

VeerleVlemincx

Veerle Vlemincx - onco life coach & zorgmassage

De kortste weg naar geluk is dankbaarheid. Zeer dankbaar voor al de mensen die me steunen met Zorghuis De Dijlevallei. Een huis als een thuis voor mensen met kanker. Mensen kunnen helpen geeft me energie!

Ventura

Ventura

Uit vertrouwen in dit unieke ondernemerschap, ondersteunen we graag het project Zorghuis De Dijlevallei. Met plezier helpen wij bij het realiseren van comfort en huiselijke sfeer voor de gasten. Succes!

VercammenFons

Vercammen verzekeringen

Als mensen zo dapper zijn om een helpende hand uit te reiken aan anderen in miserie op het moment dat ze al weer bijna vergeten worden zijn we blij dat we, hoe beperkt ook, we toch wat mee een duwtje in de rug kunnen geven.

VerelstHeating

Verelst heating

Wij zijn trots om een toegevoegde waarde te mogen geven aan jullie mooie project.

Zorghuisje

't Zorghuisje

Uit sympathie.

ZwartOpWit

ZwartOpWit

We dragen dit prachtige initiatief een warm hart toe omdat kanker een ziekte is die iedereen plots kan treffen. In tijden van ziekte en onzekerheid is het uitermate belangrijk om goede ondersteuning, begeleiding en hulp te krijgen. We wensen jullie nog veel succes toe met het zorghuis en alvast een dikke proficiat voor jullie!

Korres-logo

Korres

Het cosmeticabedrijf KORRES is van oorsprong Grieks en garandeert 100% natuurlijke producten. Ook in België is het merk actief en wordt vooral verdeeld door het apothekersnetwerk. KORRES is meer dan verheugd te kunnen samenwerken met het Zorghuis De Dijlevallei en hoopt zijn steentje bij te kunnen dragen om mensen met kanker te steunen.

travvant-logo

Travvant

Bij Travvant houden we één doel voor ogen: een 'personal touch'. Wij steunen het Zorghuis De Dijlevallei en al de vrijwilligers omdat we ons enorm aangesproken voelen door hun inzet, warmte, engagement en missie. Deze mensen maken elke dag terug het verschil dankzij hun persoonlijke aanpak en het is die 'personal touch' die het verschil maakt voor de bewoners.

CinverdeBloembinderij

Vinca Services - Cinverde Bloembinderij

Wij ondersteunen heel graag dit mooie project. Met heel veel plezier zorgen we graag voor meer kleur in huis zodat gasten ook van bloemen kunnen genieten.

Signcrew-logo

De Wit Media - Signcrew

Iedereen kan persoonlijk kleine dingen doen met veel liefde, maar samen met anderen hebben jullie iets fantastisch gerealiseerd. Daarom steunt SIGNCREW héél graag dit prachtige initiatief!

Phil at Home

Phil at Home is trots Zorghuis De Dijlevallei te ondersteunen in de verwezenlijking van dit waardevolle project. Vanuit onze missie mensen te verbinden schonk Phil at Home De Dijlevallei veiligheidshorloges en een speciaal ontworpen tablet om eenvoudig met vrienden en familie in contact te zijn. Zo blijft iedereen verbonden, altijd en overal. Van harte, vanuit ons hele team.

Rotary Club Keerbergen

Rotary Club Keerbergen tracht via zijn bijdrage, een lokaal & sociaal initiatief zoals Zorghuis De Dijlevallei te kunnen verder helpen in het verwezenlijken van hun maatschappelijke rol.

Soroptimist Club Mechelen

Het opzet van jullie Zorghuis Dijlevallei, mensen steunen en omringen in een zo ingrijpende periode in het leven, is schitterend. Het past dan ook volledig binnen de werking van Soroptimist Club Mechelen om ons steentje bij te dragen voor de werking van dit mooi initiatief. We wensen het ganse zorgteam heel veel succes bij het realiseren van een warme omgeving voor al jullie gasten! Dat en al jullie goede deskundige zorgen geven hun zeker de nodige ruggensteun om deze moeilijke weg te gaan!